Mijn naam is Martijn Matzinger. Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut en heb in het bijzonder belangstelling voor sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en echografische diagnostiek. 

Door mijn jarenlange (top)sport ervaring als (top) hockeyer weet ik als geen ander hoe het is om te revalideren van blessures. Ook als ondernemer en familiemens weet ik dat een blessure nooit uitkomt. Het is daarom cruciaal om te weten wat je hebt en duidelijk te krijgen wat wel bijdraagt aan herstel en wat minder. Dat inzicht en de absolute wil om te herstellen maakt het gebruik van de echografie in herstel zo ontzettend dankbaar.

Echografie en EPTE

Door middel van echografie kan ik snel en objectief uitspraak doen over jouw klacht. Daarnaast kan ik met de dynamische beelden van de echo direct een koppeling maken tussen wat we zien en wat er mogelijk aan gedaan kan worden.

Objectief, vakkundig en snel, zodat jij weer verder kunt met je herstel.

 

Samenwerking

Samen met andere specialisten maak ik me sterk voor jouw welzijn. Zo werk ik samen met jouw verwijzer, bijvoorbeeld je huisarts of je eigen fysiotherapeut. Daarnaast schakel ik wanneer nodig met andere specialisten, bijvoorbeeld met een podoloog, kinderfysiotherapeut of osteopaat.

Hieronder vindt je een overzicht met samenwerkingen die we hebben: