Eveline van Mil (links)
Ondertussen mag ik ook al een aantal jaar een van de leukste beroepen uitvoeren! Jou in beweging krijgen, is wat mijn vak zo mooi maakt. Jou weer verder helpen zodat jij weer kan doen wat jij graag wil, is waar ik voldoening uit haal. Jou begeleiden, behandelen en samen successen behalen, is waarom ik iedere dag met veel passie weer aan de slag ga.

Martijn Matzinger
Ik ben ruim 15 jaar werkzaam als fysiotherapeut en heb in het bijzonder belangstelling voor sportrevalidatie, orthopedische revalidatie en echografische diagnostiek. Door mijn jarenlange sportervaring als (top) hockeyer weet ik als geen ander hoe het is om te revalideren van blessures. Ook als ondernemer en familiemens weet ik dat een blessure nooit uitkomt. Het is daarom cruciaal om te weten wat je hebt en duidelijk te krijgen wat wel bijdraagt aan herstel en wat minder. Dat inzicht en de absolute wil om te herstellen maakt het gebruik van de echografie in herstel zo ontzettend dankbaar.

Pamela Nieuwenhuijzen (rechts)
Tijdens mijn werk als Personal trainer ben ik er steeds meer achtergekomen, dat een goede balans tussen lichaam en geest het allerbelangrijkste is om goed te kunnen functioneren. En in deze hectische maatschappij is het soms lastig om niet constant 100% aan te staan. Na zelf jaren geleden een burn-out te hebben gehad, lag nog meer de focus op goed voor mezelf te zorgen. Echt tijd voor jezelf te maken!

Gun jij jezelf ook ontspanning, betere focus, verminderde spierspanning, meer ruimte in je hoofd voor creativiteit en nieuwe mogelijkheden en een betere nachtrust. Dan zie ik je graag langskomen voor een Access Bars sessie of een ontspanningsmassage!

Samenwerking

Samen met andere specialisten maak ik me sterk voor jouw welzijn. Zo werken wij samen met jouw verwijzer, bijvoorbeeld je huisarts of je eigen fysiotherapeut. Daarnaast schakelen wij wanneer nodig met andere specialisten, bijvoorbeeld met een podoloog, kinderfysiotherapeut of osteopaat.

Hieronder vindt je een overzicht met samenwerkingen die we hebben: